We gaan theater maken!!
Onder de deskundige leiding van regisseur Onno Spreij werd de opera David en Batsheba omgetoverd tot een muziektheaterspektakel.
Met behulp van een professionele ontwerpster en een groot aantal cursisten van het Friesland College werden decors gebouwd, kostuums gemaakt, met licht gewerkt, geacteerd. Zelfs het koor werd onderdeel van een dynamisch decor. De acteurs begaven zich op wagens door de kerkpaden, waarop zo steeds een fragment te zien was waarin de acteurs de emoties van het gezongene verbeeldden.
Het theater werd zeer verschillend ervaren, van: straattheaterachtig, naar ‘voegde voor mij echt iets toe, mooie emoties’.

Opus 7

Maar hij heeft ook ruime ervaring in het maken van speciale acts. Vanuit zijn bedrijf On2act maakt hij producties passend bij de wensen van een opdrachtgever, waarbij hij altijd verbinding zoekt tussen de inhoud en een ludieke vormgeving. Ook in rollenspelen voor trainingen heeft hij een ruime ervaring opgebouwd. www.on2act.nl

REGISSEUR ONNO SPREIJ
editor4-portret_onno Als jongeman was hij al actief in het amateurtoneel. Nadat hij zijn opleiding in de techniek afgerond had, gooide hij het roer om en melde zich aan bij de opleiding voor Docent Drama. Sindsdien bestaat zijn leven uit alles wat met toneel te maken heeft.

Eerst jarenlang als dramadocent in het HBO onderwijs (zorg- en hulpverlening), waarna hij een overstap maakte als acteur bij belevingstheater Rakmak (theatervoorstelling voor mensen met een verstandelijke beperking)www.rakmak.nl

Naast het werken bij Rakmak, geeft hij toneellessen aan kinderen vanaf groep 3 en improvisatiecursussen aan jongeren en volwassenen. Hij is kunstdocent bij het Centrum voor muziek en Kunsten Parnas in leeuwarden.

Wetterkrite 47, 9084 DNĀ  Goutum | info@koorprojektopus.nl | NL 40 RABO 0131 8510 47

2019 © ZeeDesign